Paul de Leeuw beëdigd als Honorary Captain

18 december 2017

Er was geen mooier moment om Paul de Leeuw als Honorary Captain van de ss Rotterdam Captains’ Club te beëdigen dan donderdag 14 december j.l. direct na zijn speciale voorstelling ‘DefiLeeuw’ in het Oude Luxor Theater.

De directie van het Luxor Theater had de rasentertainer gevraagd om een Jubileumvoorstelling te maken voor Luxor 100 jaar. DefiLeeuw is een feestelijk, stijlvol eerbetoon aan het 100-jarige Luxor, waarin Paul de Leeuw samen met als gast Brigitte Kaandorp en een live-orkest schitteren met terugblikken in de tijd, vooral veel verrassingen en energie.

Paul, geboren in Rotterdam-Feijenoord, heeft een sterke band met Rotterdam. Dit is ook de reden dat General Manager Ton Wesselink Paul de Leeuw tijdens zijn verjaardagsfeest aan boord van het ss Rotterdam, uitnodigde Honorary Captain van de ss Rotterdam Captains Club te worden. Paul nam deze uitnodiging graag aan en daardoor waren zo’n 80 leden van de ss Rotterdam Captains’ Club donderdagavond 14 december j.l. aanwezig bij de beëdiging van Paul de Leeuw als Honorary Captain.
Captain John de Koning hielp Paul in zijn Captains colbert en Captain Marcel van Breda overhandigde Paul zijn eigen Kapiteinspet.

Gezien de reacties van de aanwezige leden na afloop kunnen we weer spreken van een zeer geslaagde ss Rotterdam Captains’ Club bijeenkomst.